Μουνάφο: «Τελικός με ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Τελικός με ΠΑΟΚ»

bet365

Ως παιχνίδι δίχως αύριο χαρακτήρησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Μουνάφο, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χουάν Μουνάφο στην κάμερα της Nova…

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα πάρα πολύ επικίνδυνη. Προσέχαμε πάρα πολύ τα πρώτα 45 λεπτά, αμυνθήκαμε καλά και στην κόντρα κάναμε και κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε ένα γκολ και το παιχνίδι άλλαξε».

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος δεν δημιούργησαν ευκαιρίες: «Πολλές φορές όταν μια ομάδα πετύχει γκολ παίρνει ψυχολογία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει και κούραση και μπορεί να θέλεις αλλά τα πόδια δυσκολεύουν. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Το επόμενο ματς είναι τελικός. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Πρέπει να προσέξουμε πίσω και να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα