Και ο Ζιντάν για τον πάγκο της Γιουβέντους

Και ο Ζιντάν για τον πάγκο της Γιουβέντους

Και ο Ζιντάν για τον πάγκο της Γιουβέντους

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι το νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια σε περίπτωση που ο Αντόνιο Κόντε αποχωρήσει από την Γιουβέντους.

Ο νυν τεχνικός της Γιουβέντους δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του ενόψει της νέας σεζόν έχοντας τονίσει ότι θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι για να συζητήσουν την μεταγραφική πολιτική του συλλόγου.

Έτσι, στο σημερινό της φύλλο η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι ένα νέο όνομα που μπορεί να ακουστεί ως πιθανός αντικαταστάτης του Κόντε είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος σούπερ σταρ-ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας-είναι βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει καμία εμπειρία ως πρώτος προπονητής

Για τον Ζιντάν ενδιαφέρον έχει δείξει η Μπορντό η οποία σύμφωνα με την L’Equipe ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός από το όνομα του Ζιντάν με τον πάγκο της Γιουβέντους έχουν συνδεθεί και οι Μαντσίνι, Σπαλέτι, Αλέγκρι, Κλοπ και Σιμεόνε με τους δύο τελευταίους πάντως να δεσμεύονται με συμβόλαια με τις Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα