Ενγκόνγκα: «Έχω προσφορά από Ολυμπιακό»

Ενγκόνγκα: «Έχω προσφορά από Ολυμπιακό»

Ενγκόνγκα: «Έχω προσφορά από Ολυμπιακό»

bet365

Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός δεξιός μπακ, Ανέλε Ενγκόνγκα δήλωσε σε ΜΜΕ της χώρας του πως έχει στα χέρια του προσφορά από τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος παίκτης που από το 2007 παίζει στην Γκενκ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλες Πολιτείες. Σύμφωνα με τους Νοτιοαφρικανούς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο Ενγκόνγκα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την πληροφορία και να συμπληρώνει πως έχει στα χέρια του και πρόταση από την Τουρκία.

Μιλώντας στο Kickoff.com υπογράμμισε πως «είμαι χαρούμενος στην Γκενκ και θα παραμείνω εδώ έως ότου έχω κάτι επίσημο και δεδομένο από αλλού. Όμως είμαι έτοιμος να φύγω μόλις έχω στα χέρια μου την κατάλληλη πρόταση. Ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπό μου πως υπάρχει ενδιαφέρον και προσφορά από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι κάτι πολύ σίγουρο.

Η Γκενκ με θέλει και τα επόμενα χρόνια και μου έχει κάνει προσέγγιση για καινούριο συμβόλαιο. Θα πάρω την τελική μου απόφαση μόλις γυρίσω από την Αυστραλία με την Εθνική. Τώρα υπάρχουν τρία ματς έως το τέλος της σεζόν στο Βέλγιο και θέλω να επικεντρωθώ πλήρως εκεί». Όσον αφορά στο ενδιαφέροντ της Γαλατά για την απόκτησή του ο ίδιος δήλωσε ενήμερος.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως «ξέρω για το ενδιαφέρον της Γαλατά. Έχω ενημερωθεί από τα ΜΜΕ για προσφορά της ομάδας όμως επισήμως δεν έχουν προσεγγίσει ούτε εμένα ούτε την ομάδα μου. Εγώ θέλω να τελειώσω καλά την χρονιά και μετά να καταλήξω σε αποφάσεις για το μέλλον μου. Ο προπονητής μου στην Γκενκ επιθυμεί την παραμονή μου. Πρέπει όμως να κερδίσω και άλλα πράγματα και να μπορέσω να σταθώ και να ανταποκριθώ σε πιο υψηλά ποδοσφαιρικά στάνταρντς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα