Αρνήθηκε ο Μέσι τα περί Αγουέρο

Αρνήθηκε ο Μέσι τα περί Αγουέρο

Αρνήθηκε ο Μέσι τα περί Αγουέρο

bet365

Διέψευσε η πλευρά του Μέσι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει από την Μπαρτσελόνα την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο το καλοκαίρι.

Φήμες ήθελαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να έχει ζητήσει από την διοίκηση των Καταλανών την απόκτηση του συμπατριώτη του που αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και την παραμονή του 38χρονου τερματοφύλακα, Χοσέ Πίντο. Σύμφωνα όμως με την AS, ο πατέρας του Μέσι-που εκτελεί και χρέη μάνατζερ-ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε και ούτε θα υπάρχει παρέμβαση εκ μέρους του Μέσι στην μεταγραφική πολιτική της Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά την φετινή όχι και τόσο πετυχημένη σεζόν.

«Υπήρξε μία συνάντηση που αφορούσε την επίληση κάποιων διαδικαστικών θεμάτων. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε συγκεκριμένα θέματα. Στη συνάντηση ήταν ο αντιπρόεδρος περί οικονομικών υποθέσεων, Χαβιέρ Φάους, και ο εκτελεστικός διευθυντής, Άντονι Ρόσιτς, που δεν είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά των οικονομικών. Δεν θα είχε κανένα νόημα να μιλήσουμε για αθλητικά θέματα. Καθαρά σε σεβασμό προς τους άλλους ποδοσφαιριστές δεν προσπαθώ να βελτιώσω το συμβόλαιο του γιού μου με τέτοιους τρόπους. Ειδικά μετά από μία τέτοια σεζόν που έχιε η Μπαρτσελόνα όσον αφορά το θέμα των τίτλων», ανέφερε ο Χόρχε Μέσι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα