«Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όχι πρόταση!»

«Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όχι πρόταση!»

«Υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όχι πρόταση!»

bet365

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ για τον Μάρκο Σίλβα επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ότι ο Πορτογάλος κόουτς έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Μάρκο Σίλβα γοητεύει τον ΠΑΟΚ». Η είδηση κυκλοφόρησε Τετάρτη πρωί στην έντυπη έκδοση της «Record. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον συντάκτη του ρεπορτάζ, Αλεσάντρε Μόιτα, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι το θέμα προέκυψε από κουβέντα του με τον ίδιο τον Πορτογάλο προπονητή που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του με την Εστορίλ έχει ολοκληρωθεί (σ.σ.: του έχει κάνει πρόταση επέκτασης, αλλά ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε λίγο χρόνο).

«Με έχουν πλησιάσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν περισσότερο ένα διερευνητικό ενδιαφέρον και όχι κάποια συγκεκριμένη πρόταση», ήταν τα λόγια του Μάρκο Σίλβα που την τελευταία διετία έστησε ένα μικρό θαύμα στην Εστορίλ. Ο 36χρονος κόουτς έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο προφανής λόγος που μπορεί να ώθησε τον Δικέφαλο του Βορρά να ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Στην πατρίδα του πάντως στάζουν μέλι για τις ικανότητες του νεαρού τεχνικού. Η Εστορίλ που από το 2011 αποτέλεσε και την πρώτη του δουλειά σε πάγκο, με του ανέβηκε κατηγορία, τερμάτισε πέρσι για πρώτη φορά σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και βρέθηκε φέτος για παρθενική φορά στην ιστορία της σε όμιλο του Europa League. Το καλοκαίρι όμως κανείς δεν περίμενε να επαναληφθεί αυτό το θαύμα, μιας και πωλήθηκαν οι τρεις καλύτεροι παίκτες της (Λίκα, Κάρλος Εντουάρντο σε Πόρτο και Λουίς Λεάλ σε Αλ Αχλί). Ωστόσο, ανεβάζοντας πιτσιρικάδες από τη Β' ομάδα και κάνοντας μερικές έξυπνες προσθήκες από το... πανέρι όχι μόνο επανέλαβε την επιτυχία, αλλά οδήγησε την Εστορίλ μία θέση πιο πάνω (4η).

Μιλώντας με ρεπόρτερ της Εστορίλ από δύο διαφορετικές εφημερίδες, μας πιστοποίησαν ότι ο Μάρκο Σίλβα έκανε ό,τι έκανε παίζοντας αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι όπως θα περίμενε κανείς με βάση το άπειρο ρόστερ του: δηλαδή αμυντικά. Ως αγωνιστική αρχή του έχει το 4-4-2 με ρόμβο και του αρέσει να χρησιμοποιεί εξτρέμ, ενώ όπως είπαμε παραπάνω, έχει δείξει ότι του αρέσει και έχει και την ικανότητα να δουλέψει με μικρούς. Τι καλύτερο δηλαδή για τους μικρούς πρωταθλητές του ΠΑΟΚ με την Κ20.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα