Σφαίρες, καταθέσεις, απειλές!

Σφαίρες, καταθέσεις, απειλές!

Σφαίρες, καταθέσεις, απειλές!

bet365

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Ιταλία καθώς υπάρχουν καταθέσεις στους εισαγγελείς, φάκελοι με σφαίρες και απειλές κατά της ζωής του ηγέτη της curva της Νάπολι!

Τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στη Ρώμη απασχολούν καθημερινά τις αρχές, με τους εισαγγελείς πλέον να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Το κακό είναι ότι θέλουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κάποιοι άλλοι όμως, οι οποίοι έστειλαν την εφημερίδα «Il Mattino» της Νάπολη ένα φάκελο με σφαίρα, φωτογραφίες του αρχηγού της curva, Τόμας Ντι Τζενάρο ή αλλιώς Genny 'a carogna, και παράλληλα ένα γράμμα με ευθείες απειλές για πολλούς.

«Θέλουμε να στείλουμε στο μέλος της Καμόρα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες, μια απάντηση στο μήνυμα που είχε στη φανέλα του και με το οποίο προσβλέπει στην αποφυλάκιση του μαφιόζου Σπετσάλε, φονιά του επιθεωρητή Ρατσίτι. Να είστε προσεκτικοί. Οι ώρες σας είναι μετρημένες. Θα σκεφτείτε ότι πρόκειται για μια απλή απειλή. Περιμένετε και θα δείτε... Θάνατος στους ultras! Carogna, να προσέχεις εσένα, την οικογένεια σου και όλα αυτά τα αρχ... που είναι πίσω σου. Ακόμη κι εσείς της διοίκησης της Νάπολι δεν είστε άμοιροι ευθυνών, όπως και τα περισσότερα ΜΜΕ που δημοσιεύουν μόνο αυτά που τους βολεύουν. Αυτή η φάρσα έχει οργανωθεί με την συγκατάθεση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και με την συνεργασία της RAI. Θα παρακολουθούμε τις κινήσεις σας και θα χτυπήσουμε την κατάλληλη στιγμή. Να πεθάνει σύντομα ο τραυματίας οπαδός της Νάπολι! Να μην κοιμάται ήσυχος ούτε ο δημοσιογράφος του τελικού. Κάθε υπόσχεση είναι ένα χρέος».

Την ίδια ώρα, στη Ρώμη, ο Ντανιέλε Ντε Σάντις, ηγετικό στέλεχος της curva Sud της Ρόμα για χρόνια, είναι αυτός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς υπάρχουν τέσσερις καταθέσεις που τον ονομάζουν ως δράστη του όλου σκηνικού. Ο Ντε Σάντις οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αρνήθηκε τα πάντα αλλά σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο υπάρχουν πολλά στοιχεία εναντίον του.

Ολα αυτά ενώ το βράδυ της Δευτέρας στο «Σαν Πάολο», κατά την διάρκεια του αγώνα με την Κάλιαρι, οι οπαδοί της Νάπολι φώναξαν προφανώς προς τους Ρωμαίους ότι «δεν τελειώνει εδώ...» ενώ η αστυνομία της Ρώμης πονοκεφαλιάζει ήδη και για το Ρόμα-Γιουβέντους της Κυριακής, ζητώντας να γίνει το ματς μεσημέρι για να μπορέσει να ελέγξει καλύτερα τους τιφόζι των δύο ομάδων.

 

SERIE A Τελευταία Νέα