«Κανένα θέμα με Σκόκο»

«Κανένα θέμα με Σκόκο»

«Κανένα θέμα με Σκόκο»

bet365

Μπορεί τα σενάρια για Σκόκο να... φούντωσαν, ωστόσο ο Ολυμπιακός διέψευσε πως ασχολείται με τον Αργεντίνο, όπως και με τους Μαρικά, Εντουάρντο.

Τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν για τους Πειραιώτες και τα ονόματα των Νάτσο Σκόκο, Εντουάρντο ντα Σίλβα και Τσιπριάν Μαρικά «έπαιζαν» καθημερινά. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός διέψευσε και τις τρεις περιπτώσεις, αφού δεν ασχολείται ούτε με τον Αργεντίνο, αλλά ούτε με τον Ρουμάνο της Χετάφε και τον Κροάτη της Σαχτάρ. Αλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τον Πουλίδο και τον Φορτούνη, ενώ τον απασχολεί αρκετά και ο Ντιόπ. Στο Λιμάνι θέλουν να σταματήσει όλη η... παραφιλολογία εδώ. Επίσης από τον Ολυμπιακό διαρρέεται πως οι υποθέσεις των Πουλίδο, Φορτούνη και Ντιόπ δεν είναι τόσο προχωρημένες όσο παρουσιάζονται στον Τύπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα