Το φοβόταν η Σούπερ Λιγκ...

Θάνος Σαρρής
Το φοβόταν η Σούπερ Λιγκ...

bet365

Η Σούπερ Λιγκ είχε εκφράσει εγγράφως τις ανησυχίες της για τη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αναλύοντας στους αρμόδιους φορείς τους λόγους που την προβλημάτιζαν...

Δυστυχώς, όσοι θεωρούσαν ότι στη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα υπήρχαν προβλήματα δικαιώθηκαν. Η φωτιά δεν άργησε να ανάψει, με αποτέλεσμα να γίνουν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς που καθυστέρησαν και την έναρξη του παιχνιδιού.

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια αρχή έχει εκφράσει την επιθυμία της σταδιακά να αρχίσουν να γίνονται εκ νέου μετακινήσεις οπαδών, ξεκινώντας όμως από τα ματς χαμηλής επικινδυνότητας. Έχουμε δει, άλλωστε, οργανωμένες μετακινήσεις σε γήπεδα της επαρχίας, χωρίς να ανοίξει ούτε ρουθούνι. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως, η Σούπερ Λιγκ είχε εκφράσει τον προβληματισμό της και μάλιστα γραπτώς.

Με επιστολή της προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Αστυνομία, τη ΓΓΑ και όλους τους αρμόδιους φορείς είχε αναφερθεί στα σημεία που την έκαναν να είναι επιφυλακτική, όπως τη χωροταξική ιδιαιτερότητα της Λεωφόρου και ο τρόπος άφιξης και εισόδου των φιλοξενούμενων οπαδών. Δεν ζήτησε να μην γίνουν τα συμφωνημένα, απλά τόνισε ότι αν δεν υπάρξει σωστή οργάνωση και πλάνο, οι κίνδυνοι ήταν πολλοί. Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα