Αθανασιάδης: «Θα τα καταφέρουμε»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Θα τα καταφέρουμε»

bet365

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ παρά την τιμωρία της Τούμπας θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Champions League, παρουσιάστηκε ο αρχηγός του «δικεφάλου».

Μπορεί σύμφωνα με την πρωτόδικη ποινή ο ΠΑΟΚ να παίξει τα δύο υπολοιπόμενα παιχνίδια για τα PlayOff στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, ωστόσο ο Κλάους Αθανασιάδης δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Μιλάντως στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο, παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

«Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο στο γήπεδό μας, είναι πρόβλημα που δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά εμείς θα μπούμε σαν να είναι δίπλα μας για να πάρουμε βαθμούς και στο τέλος την πρώτη θέση. Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια», τόνισε αρχικά.


Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι στα στημένα, γιατί Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός εκεί. Πετύχαμε το γκολ με τον Σαλπιγγίδη και ισοφαρίσαμε. Στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση των πλέι οφ».

Όσον αφορά τη συνέχεια; «Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, αλλά για τη νίκη. Στο τέλος πιστεύω ότι ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός, κάθε αγωνιστική είναι σημαντική. Θα προσπαθήσουμε με πάθος να κερδίσουμε και τον Ατρόμητο. Είναι καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα