Η «εκδίκηση» του Ίκερ

Η «εκδίκηση» του Ίκερ

bet365

Ο Δημόσθενης Γεωργακόπουλος γράφει στο gazzetta.gr για τον Ίκερ Κασίγιας, που... ορίζει τους φετινούς τίτλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Ισπανία το παρατσούκλι του είναι "Άγιος". Σαν να λέμε δηλαδή ότι κατέχει μια ανώτερη δύναμη και μπορεί να ορίζει τα γεγονότα. Γιατί με αυτό που συμβαίνει φέτος στη θέση του τερματοφύλακα στη Ρεάλ, μόνο ένας... Άγιος θα μπορούσε να βγάλει άκρη. Και φυσικά ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής βρήκε την ιδανική συνταγή σε μια θέση, που εκ των πραγμάτων μόνο ένας είναι ικανοποιημένος. Τα πάντα βέβαια ξεκίνησαν από την εποχή Μουρίνιο. Ο Special One ήταν ο πρώτος άνθρωπος που άφησε τον Κασίγιας στον πάγκο, προκαλώντας "σεισμό" στο Μπερναμπέου.
Φέτος τα πράγματα δε διαφέρουν πολύ, όμως ο "δημοσιοσχετίστας" Αντσελότι έχει καταφέρει να έχει τον Κασίγιας στον πάγκο, όμως ταυτόχρονα να είναι ικανοποιημένος και ο "Άγιος Ίκερ", αλλά και οι φίλαθλοι.

Πρωτάθλημα ο Ντιέγκο Λόπεθ, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ ο Κασίγιας. Και η... ανώτερη δύναμη που λέγαμε; Το πρωτάθλημα φαίνεται πως κάνει φτερά, ενώ στις διοργανώσεις που αγωνίζεται ο Κασίγιας, οι τίτλοι βάφονται "μερένγκες". Το Κόπα Ντελ Ρέι είναι ήδη στο μουσείο της Ρεάλ, ενώ η κούπα με τα "μεγάλα αυτιά" περιμένει τον Κασίγιας να τη σηκώσει στις 24 Μαΐου (εκτός κι αν συμπολίτισσα Ατλέτικο έχει αντίθετη άποψη).

Απόψε με τη Βαλένθια θέση βασικού θα έχει και πάλι ο Ντιέγκο Λόπεθ, όπως και απέναντι στη Θέλτα. Ο Αντσελότι όμως δήλωσε πως με Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ θα αγωνιστεί ο Κασίγιας, προκειμένου να είναι σε εγρήγορση, ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα "βουντού" του Κασίγιας φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Θα αφήσει έστω και για δύο παιχνίδια τον συμπαίκτη του στον πάγκο στο πρωτάθλημα. Με την Εσπανιόλ στις 18 Απριλίου είναι τελευταία αγωνιστική. Και με τη ρέντα που έχει, ποιος ξέρει, μπορεί να σηκώσει τον τίτλο η Ρεάλ. Αφού θα αγωνίζεται ο Κασίγιας...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα