«Βλέπουν» ξανά Παναθηναϊκό Βέρντερ και Στόουκ

«Βλέπουν» ξανά Παναθηναϊκό Βέρντερ και Στόουκ

Gazzetta team
«Βλέπουν» ξανά Παναθηναϊκό Βέρντερ και Στόουκ

bet365

Μόνιμοι... θεατές στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού γίνονται οι σκάουτς των Βέρντερ και Στόουκ, αφού θα δώσουν το «παρών» και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ, έχοντας στραμμένο το βλέμμα τους σε Μπεργκ, Καρέλη.

Δεν είναι μυστικό ότι τόσο ο Μάρκους Μπεργκ, όσο κι ο Νίκος Καρέλης παρακολουθούνται από συλλόγους του εξωτερικού μετά τις εξαιρετικές σεζόν που έχουν πραγματοποιήσει. Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι μάλιστα, μετά από αυτά με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ (Κύπελλο) κι Ατρόμητο, τόσο η Βέρντερ Βρέμης, όσο και η Στόουκ Σίτι θα έχουν άνθρωπό τους σε παιχνίδι του Τριφυλλιού, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Οι παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τους δεν είναι άλλοι από τον Σουηδό στράικερ και τον νεαρό διεθνή μεσοεπιθετικό, με τους Γερμανούς να έχουν κυρίως στραμμένο το βλέμμα τους στον πρώτο φετινό σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα