«Κλείνει» Σίλβα ο Ολυμπιακός

«Κλείνει» Σίλβα ο Ολυμπιακός

«Κλείνει» Σίλβα ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα μέτωπα και πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, Σανσιντίνο Σίλβα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal επικαλούμενη πληροφορίες από την Πορτογαλία ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπενφίκα και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Ο Σίλβα ο οποίος έχει γεννηθεί στην Γουινέα Μπισάου, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «αετούς», αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει στο «ψυγείο». Ο Σίλβα, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα