Πουλίδο: «Μακάρι να παίξω στον Ολυμπιακό»

Πουλίδο: «Μακάρι να παίξω στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Πουλίδο: «Μακάρι να παίξω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ψηφίζει... Ολυμπιακό ο Αλάν Πουλίδο, που δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του ότι θέλει να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μεξικανός στράικερ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Τίγκρες, το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είναι έντονο κι ο ίδιος φαίνεται ότι μόνο... ασυγκίνητος δεν μένει στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Σε δηλώσεις που έκανε στη «Record» της πατρίδας του, ανέφερε ότι:

«Κάτι ξέρω για τον Ολυμπιακό, κάτι φημολογείται αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει και μακάρι να γίνει. Προφανώς ναι θα ήθελα να παίξω εκεί (σ.σ. στον Ολυμπιακό) είναι μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν θέλετε την αλήθεια δεν θα ήταν καθόλου κακό».

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στις οποίες βρίσκεται με την Τίγκρες, δήλωσε πως: «Αυτό που καταλαβαίνω και θυμάμαι είναι ότι το συμβόλαιο μου λήγει τώρα τον Ιούνιο και θα δούμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα