«Ενδιαφέρον για Τανάσε»

«Ενδιαφέρον για Τανάσε»

«Ενδιαφέρον για Τανάσε»

bet365

Ο Ολυμπιακός παρακολούθησε τον Τανάσε σε ακόμα ένα ματς, με τους ανθρώπους της Στεάουα πάντως να τονίζουν πως δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες.

Οι Πειραιώτες αναζητούν έναν παίκτη για τα χαφ και ο Τανάσε είναι μέσα στη λίστα. Οι Ρουμάνοι τονίζουν πως ο Ολυμπιακός τον παρακολούθησε από κοντά, με τον προπονητή του, Λόρενς Ρέγκεκαμπφ να υποστηρίζει: «Σε κάθε ματς έχουμε παίκτες που τους παρακολουθούν από το εξωτερικό. Δεν ξέρω αν ο Τανάσε φύγει από τη Στεάουα αυτό το καλοκαίρι, αυτό θα συμβεί αν έρθει μια καλή πρόταση. Ο Τανάσε κάνει καλή δουλειά και είναι φυσιολογικό να τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός» τόνισε. Βέβαια, οι άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν να τονίσουν: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, υπάρχει μόνο ενδιαφέρον...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα