Άλβες: «Θα πρέπει να γελάει κανείς μαζί τους»

Άλβες: «Θα πρέπει να γελάει κανείς μαζί τους»

Gazzetta team
Άλβες: «Θα πρέπει να γελάει κανείς μαζί τους»

bet365

Με αρκετά χιουμοριστικό τρόπο αντέδρασε ο Ντάνιελ Άλβες στη μπανάνα που του πέταξε οπαδός της Βιγιαρεάλ, ωστόσο δεν παρέλειψε να ρίξει τα «βέλη» του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν δίστασε να πάρει τη μπανάνα και... να τη φάει μετά την απαράδεκτη ενέργεια από την κερκίδα των γηπεδούχων και μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για γελοιότητες που συμβαίνουν εδώ και χρόνια και δεν πρόκειται να σταματήσουν.

«Θα πρέπει να δεχτούμε πως αυτή η κατάσταση, με τις ρατσιστικές συμπεριφορές, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Συμβαίνουν τα ίδια εδώ και 11 χρόνια και πρέπει να γελάει κανείς με αυτούς του γελοίους», ανέφερε αρχικά ο άσος της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε σχετικά με τον χαμό του Βιλανόβα: «Για να μπορέσεις να παίξεις και να ξεπεράσεις τον παράγοντα του σοκ από μια τέτοια απώλεια, πρέπει να δώσεις το 200%».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα