Εξελίξεις με Πουλίδο στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Πουλίδο στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Εξελίξεις με Πουλίδο στον Ολυμπιακό

bet365

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν την υπόθεση του Αλάν Πουλίδο φαίνεται πως είναι στο μεγάλο Λιμνάνι, με τον μάνατζέρ του να έρχεται στην Ελλάδα για συζητήσεις.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους των πρωταθλητών και μάλιστα δεν θα γίνουν μία, αλλά δύο κινήσεις όπως όλα δείχνουν, με δεδομένο ότι ο Νέλσον Βαλντέζ θα αποχωρήσει εκτός απροόπτου. Τα βλέμματα για την ώρα πέφτουν στον Αλάν Πουλίδο της μεξικάνικης Τίγκρες, ο οποίος βρίσκεται εδώ κι αρκετό καιρό στο προσκήνιο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα μάλιστα με τον «Γαύρο» οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη προχωρήσει και αναμένεται στη χώρα μας ο μάνατζέρ του παίκτη, Μαουρίτσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα προφανώς για τις τελικές επαφές. Ο ίδιος άλλωστε εμφανίζεται να έχει παραδεχτεί σε δηλώσεις του ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του 23χρονου διεθνούς αρχισκόρερ της Τίγκρες (27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος) κι ενώ ο παίκτης φέρεται να έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα