Προχωράει για Κάμπελ και Ντινγκά ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Προχωράει για Κάμπελ και Ντινγκά ο Ολυμπιακός

bet365

Τον τελικό κύκλο των επαφών του για την παραμονή των Τζόελ Κάμπελ και Ντελβίν Ντινγκά και τη νέα περίοδο κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες είναι εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με την πλευρά της Άρσεναλ και του παίκτη για να μείνει και την προσεχή περίοδο. Για τον Τζόελ Κάμπελ οι πρωταθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια είτε για να μείνει ως δανεικός είτε για να αποκτηθεί ακόμα και με κανονική αγορά. Όπως όλα δείχνουν αρκετά σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με την υπόθεσή του πάντως να παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη. Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει... μπάλα μόνος του. Υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ενώ βασικό ρόλο διαδραματίζει και η στάση της Άρσεναλ, η οποία όμως διατηρεί καλές σχέσεις με τους ερυθρόλευκους. Όλα ανοιχτά είναι και για την περίπτωση του Ντελβίν Ντινγκά. Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία επαφών προκειμένου να ανανεώσει τον δανεισμό του διεθνούς Αφρικανού χαφ.

Οι δυσκολίες για τον Ντινγκά έχουν να κάνουν με το οικονομικό μέρος και τις άλλες ομάδες, που ερίζουν για την απόκτησή του. Κατά τα άλλα ως προς τον Ιβάν Μαρκάνο ο Μίτσελ είναι... υπέρμαχός του με συνέπεια να φαίνεται να οδεύουμε προς αλλαγή δεδομένων (σ.σ. ο πρώην στόπερ της Ρούμπιν ήταν στο πλάνο των υπό αποχώρηση παικτών) και απόπειρα να μείνει και του χρόνου στην ομάδα. Πάντως για τον Μαρκάνο είναι πιο απλά και εύκολα τα πράγματα εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει την τελική του κίνηση. Θα είναι δηλαδή η πιο εύκολη υπόθεση από τις τρεις (σ.σ. Κάμπελ και Ντινγκά οι άλλες δύο). Από εάν θα μείνουν ή όχι οι Κάμπελ και Ντινγκά θα εξαρτηθεί και το πόσοι παίκτες θα αποκτηθούν για τον άξονα και τα άκρα. Εάν δεν καταστεί εφικτό να μείνει κανείς εκ των δύο τότε ίσως χρειαστεί να κλείσει ο Ολυμπιακός 3 ή και 4 παίκτες, καθώς έχει ήδη φύγει ο Ερνάν Πέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα