To 5 Ultras με... Τούμπα on fire!

Ultras World Ultras World

bet365

Το "Ultras World", η μεγαλύτερη σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι εδώ και αυτή την εβδομάδα σας για να σας ταξιδέψει στις καλύτερες εξέδρες του κόσμου!

Για ακόμη μια βδομάδα η ομάδα μας θα σας προβάλει τις 5 κορυφαίες κερκίδες της εβδομάδας που μας έχει περάσει, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία πλέον στήλη.

Στην 5η θέση είναι το ντέρμπυ της Στοκχόλμης με την ΑΙΚ να φιλοξενείται από την Τζούγκαρντεν με τους οπαδούς της φιλοξενούμενης να κάνουν φανταστική την παρουσία τους. Περισσότερα από αυτό το παιχνίδι μπορείτε να δείτε και στο βίντεο με τις εντυπώσεις μας απ’το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς η ομάδα των Ultras World βρέθηκε στη Σουηδία για το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Η 4η θέση ανήκει στην ταλαιπωρημένη Ουκρανία, και στους οπαδούς της Δυναμό Κιέβου στο παιχνίδι με την Σιακτάρ Ντόνεσκ, οι οποίοι άφησαν τα όσα προβλήματα έχει η χώρα τους και παρευρεθήκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα που αγαπούν.

Ακόμη μια θέση πηγαίνει στην Σουηδία και στο παιχνίδι της Χάμαρμπυ έναντι στην Ντέντζεφορς για την 2η τη ταξει κατηγορία, όπου οι γηπεδούχοι κατέβηκαν από νωρίς κατά χιλιάδες στους δρόμους, ετοίμασαν ένα μεγάλο κορεό για την ομάδα τους και δεν σταμάτησαν λεπτό να την στηρίζουν.

2οι είναι οι οπαδοί της Δυναμό Βουκουρεστίου στο ντέρμπυ της πόλης ενάντιας στην Στεάουα Βουκουρεστίου με την καταπληκτική τρισδιάστατη και κινούμενη χορεογραφία που ετοίμασαν και άφησαν όλο τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό!

Τώρα η 1η θέση έρχεται για αυτή την εβδομάδα στην χώρα μας και στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, και που αλλού στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, με το “Pyro Show” που έκανε ήδη το γύρω του κόσμου!

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με περισσότερη οπαδική δράση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ultras World
Ultras World