Εκδικάστηκε η υπόθεση Στοχ!

Εκδικάστηκε η υπόθεση Στοχ!

Απόστολος Παγώνης
Εκδικάστηκε η υπόθεση Στοχ!

bet365

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν την Πέμπτη για η υπόθεση του Μίροσλαβ Στοχ. Στον Σλοβάκο είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για σχόλιά του στα social media.

Εκδικάστηκε την Πέμπτη η υπόθεση του Στοχ. Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ορισμένα στοιχεία επί του θέματος. Στον δικέφαλο του Βορρά δόθηκε διορία μέχρι την προσεχή Δευτέρα για να προβεί σε κατάθεση υπομνήματος και περαιτέρω έγγραφων διευκρινίσεων. Από μεριάς της ομάδας της Θεσσαλονίκης γίνονται προσπάθειες για να γίνουν σαφές εκτιμήσεις για την ποινή που θα επιβληθεί στον Στοχ. Υπάρχει δε η άποψη πως μπορεί ο παίκτης να την... γλιτώσει με ένα πρόστιμο και παράλληλα να υπάρξει η αξίωση να ανακαλέσει όλα όσα είπε και έγραψε. Η τελική απόφαση θα βγει το αργότερο έως την ερχόμενη Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα