To... βάρος σε ποιοτικό μέσο, ακραίο και γκολτζή

To... βάρος σε ποιοτικό μέσο, ακραίο και γκολτζή

Δημήτρης Τομαράς
To... βάρος σε ποιοτικό μέσο, ακραίο και γκολτζή

bet365

Τρεις παίκτες ενδεκάδας που να κάνουν την διαφορά θέλει ο Μίτσελ με τις θέσεις που αναζητώνται τα κατάλληλα πρόσωπα να είναι δεδομένες.

Για αρχή ο Ολυμπιακός ψάχνει για τον άξονα έναν καλό... κουμανταδόρο. Έναν παίκτη με οργανωτικά χαρίσματα που να μπορεί εκτός από τις μπαλιές να βγάζει και γκολ. Η αλήθεια είναι πως φέτος σε πολλούς αγώνες η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού είχε προβλήματα οργανωτικής και επιθετικής φύσεως. Με άλλα λόγια οι Πειραιώτες αναζητούν έναν αντί-Ιμπαγάσα που να πλαισιώνει και να βοηθάει σημαντικά τον Τσόρι Ντομίνγκες.

Για τα άκρα θα χρειαστεί σίγουρα ένας πολύ καλός, γρήγορος και τεχνίτης παίκτης από την στιγμή που αποχώρησε ο Ερνάν Πέρες και που δεν είναι και τόσο εύκολο να μείνει ο Τζόελ Κάμπελ. Ίσως απαιτηθεί η απόκτηση δύο χαφ για τις πτέρυγες. Για την κορυφή της επίθεσης οι πρωταθλητές θα επιδιώξουν να κλείσουν έναν γκολτζή που θα είναι σε θέση να ξεχωρίζει κυρίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Κώστας Μήτρογλου και ο Μάικλ Ολαϊτάν αντιμετώπισε πρόβλημα και ενώ παράλληλα ο Νέλσον Βαλντές και ο Μάρκο Σέποβιτς δεν ήταν αυτό που περίμεναν στο Λιμάνι θα έρθει στον Ολυμπιακό έναν φορ και ενδεχομένως και δεύτερος... Και εάν για το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να δώσει λύση είτε εκ των έσω με παίκτες όπως ο Δημήτρης Διαμαντάκος είτε από την εγχώρια αγορά με ποδοσφαιριστές όπως ο Θανάσης Παπάζογλου για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι επιβεβλημένο να υπάρξει μία πολύ δυνατή προσθήκη.

Φυσικά θα γίνουν και άλλες προσθήκες για τη νέα σεζόν, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το ποιοι και πόσοι θα φύγουν. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ή προς πώληση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είναι αρκετοί (όπως οι Μασάντο, Πελέ, Βαλντές, Παπάζογλου, Μέγιερι, Μανωλάς κ.ά.) όμως το... ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος.

Συνολικά στο Λιμάνι αναμένεται να κινηθούν για δύο αμυντικούς (έναν στόπερ και πιθανότατα έναν δεξιό μπακ), ίσως έναν γκολκίπερ (σ.σ. σίγουρα εάν φύγει ένας εκ των Μέγιερι και Κάρολ αλλά ειδικά εάν αποχωρήσει ο Ούγγρος) για τον Νο2, έναν αμυντικό χαφ, έναν οργανωτή για την μεσαία γραμμή, έναν ή δύο χαφ για τις πτέρυγες και έναν φορ. Επαφές βέβαια έχουν ξεκινήσει ήδη ενώ ορισμένες πηγές κάνουν ήδη λόγο για κλεισμένους παίκτες.

Ρόλους-κλειδιά για τις μεταγραφές θα έχουν και φέτος οι Μίτσελ (για Ισπανία και ίσως Πορτογαλία), Πιέρ Ισά (για Γαλλία και όχι μόνο) και Κριστιάν Καρεμπέ (για Γαλλία, Αγγλία και άλλες χώρες). Φυσικά είναι ανοιχτά και τα θέματα των δανεικών αλλά και παικτών από την εγχώρια αγορά όπως οι Κούρντι, Γούτας και άλλοι. Tέλος υπενθυμίζεται πως υπάρχουν σενάρια, φημολογίες και πληροφορίες περί έλευσης του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ και αποχώρησης του Βίκτορ Σάντσεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα