«Βλέπει» Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Βλέπει» Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

bet365

Και ο Παναθηναϊκός στο «κόλπο» για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τους «πράσινους» να εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού άσου ενόψει του καλοκαιριού.

Ο 21χρονος διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός (παίζει και ως μέσος) φαίνεται ότι απασχολεί και το Τριφύλλι, έστω κι αν η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ είναι οι ομάδες που αναφέρθηκαν το προηγούμενο διάστημα ότι έχουν στη λίστα τους τον Κουρμπέλη, αλλά σύμφωνα με το «Goal» και από τον Παναθηναϊκό ρίχνουν... κλεφτές ματιές στον άσο του Αστέρα, η διοίκηση του οποίου φέρεται να έχει ήδη αρνηθεί στον μάνατζέρ του ενδεχόμενο deal με τους Πειραιώτες, μετά από όσα έγιναν πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες πάντως εμφανίζονται να έχουν ως προτεραιότητά τους το εξωτερικό, όπως έγινε και με τον Φορτούνη, αλλά στο Τριφύλλι ψάχνουν την φόρμουλα με την οποία θα μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος φαίνεται ότι επιθυμεί φέτος να κάνει το... επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα