Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τα πλέι οφ, καθώς άπαντες συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ την ερχόμενη εβδομάδα. Σε αυτή έδωσαν άπαντες το παρών, με τον Στάικο Βεργέτη να έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση, ασκήσεις με μπάλα και τακτική, ενώ ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό διπλό» σε ολόκληρο το γήπεδο.

Έτσι, η προετοιμασία των Αρκάδων θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση αύριο. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως πλέον το e-shop του συλλόγου φέρνει από σήμερα τα προϊόντα στο σπίτι οποιουδήποτε φιλάθλου ακόμα κι αν βρίσκεται εκτός Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Ψάχνετε το αγαπημένο σας προϊόν από την μπουτίκ του Αστέρα και είστε μακριά από την Τρίπολη; Κανένα πρόβλημα…

Από σήμερα το e-shop της αγαπημένης μας ομάδας σας φέρνει όπου κι αν βρίσκεστε, όλα τα προϊόντα του STARSTORE!

Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνετε, διαλέγετε και έφτασε!

Μπείτε στο www.starstore.gr, επιλέξετε μέσα από την πλούσια γκάμα των προϊόντων με το λογότυπο του Αστέρα Τρίπολης και εντός λίγων ημερών θα φθάσουν στην πόρτα σας!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ γνωριμίας, 50%, σε όλες τις εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης της σεζόν που διανύουμε!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα