Συνάντηση Αλαφούζου-Βρύζα με Παναγιωτόπουλο!

Gazzetta team
Συνάντηση Αλαφούζου-Βρύζα με Παναγιωτόπουλο!

bet365

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση των «μονομάχων» του τελικού με τον υπουργό πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο. Δεκτό το αίτημα για περίπου 500 έξτρα εισιτήρια!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μην συμβεί το παραμικρό και ο τελικός του Κυπέλλου να είναι μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Το πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, επιβεβαιώθηκε και στην συνάντηση της Τετάρτης. Γιάννης Αλαφούζος και Ζήσης Βρύζας τα είπαν με τον υπουργό πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ως εκπρόσωπος της Πολιτείας ζήτησε χαμηλούς τόνους. Αμφότεροι, οι πρόεδροι ξεκαθάρισαν πως «είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο».

Από κει και πέρα, οι αρμόδιοι φορείς άναψαν... πράσινο φως στο αίτημα των δύο «μονομάχων» και θα δώσουν έξτρα 500 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Εξάλλου, υπάρχει τεράστια... δίψα στους οπαδούς των δύο ομάδων και τα αρχικά 21.300 δεν φτάνουν ούτε για ζήτω!

Αλαφούζος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα»

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιάννης Αλαφούζος υπογράμμισε:

«Ο κύριος Βρύζας με καλύπτει απόλυτα με όσα είπε. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και είναι λογικό. Οι σχέσεις μας είναι γενικά καλές. Από εκεί και πέρα ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε αρχικά και σχετικά με τα έξτρα εισιτήρια υπογράμμισε: «Νομίζω θα τακτοποιηθεί αυτό το ζήτημα, αν και πάλι είναι λίγα. Δεν φτάνουν ούτε για τον κόσμο μας ούτε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα