Πόσα να του βάλουν οι δανεικοί;

Πόσα να του βάλουν οι δανεικοί;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος επανέρχεται, και καταλήγει, μέσω του blog του στο gazzetta, στο θέμα των δανεικών του Ολυμπιακού….

Χρωστάω κάτι από χθες-κι έχουμε καιρό να τα πούμε και για το θέμα Μίτσελ.

Από χθες λοιπόν, που έγραφα για τους δανεικούς του Ολυμπιακού, με αφορμή τους δανεικούς της Λίβερπουλ, τα γκολ των οποίων εναντίον της Τσέλσι βοηθάνε πάρα πολύ την ομάδα στην οποία ανήκουν να είναι τόσο κοντά στο να κατακτήσει μετά από τόσα χρόνια το αγγλικό πρωτάθλημα.

Φέτος λοιπόν ο Διαμαντάκος κι ο Ντε Βινσέντι έβαλαν γκολ στη Λεωφόρο, στις ήττες των Εργοτέλη και ΠΑΣ. Όπως έβαλε γκολ κι ο Κολοβός, στον ΠΑΟ, στη νίκη του Πανιώνιου στη Ν. Σμύρνη. Κι έβαλε κι ένα γκολ ο Τάτος στο Άρης-ΠΑΟΚ 1-1. Κι ο Κάταϊ ένα στο Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 2-1, σε παιχνίδια στα οποία πια είχε τελειώσει το πρωτάθλημα.

Βλέπετε εσείς κάτι που να εξυπηρέτησε τον Ολυμπιακό από τους δανεικούς του, σε σχέση με τη μάχη της κορυφής;

Κι ας το δούμε κι αλλιώς.

Ο Βλαχοδήμος φέτος δεν σκόραρε στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο;

Ο Ιμπραϊμ επίσης δεν σκόραρε στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός, μειώνοντας το σκορ με ένα μακρινό σουτ;

Ο Μπουχαλάκης στο ίδιο ματς δεν ήταν ο μακράν καλύτερος της ομάδας του;

Ο Σάμαρης πέρσι δεν είχε σκοράρει στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος;

Ο Τάτος δεν ήταν πέρσι κορυφαίος στο Ολυμπιακός-Άρης , με το γκολ του Άρη από δική του ασίστ; Και φέτος δεν σκίστηκε στο Άρης-Ολυμπιακός στο Χαριλάου;

Ο Λεάντρο φέτος στο Καλλονή-Ολυμπιακός δεν ήταν κορυφαίος παίκτης της Καλλονής;

Και για να πάμε πιο πίσω, αν θέλετε.

Ο Ντε Βινσέντι πέρσι στο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός-Γιάννινα δεν είχε τις καλύτερες ασίστ για τον ΠΑΣ;

Ο Μήτρογλου πρόπερσι δεν απειλούσε επανειλημμένως την εστία του Ολυμπιακού παίζοντας με τον Ατρόμητο στον τελικό του κυπέλλου;

Δηλαδή, τι πρέπει να γίνει φίλοι μου για να είμαστε ευχαριστημένοι; Να τον γεμίζουν με γκολ οι δανεικοί του; Για να καταλάβω κι εγώ δηλαδή.

Τώρα, αν κάποιες φορές ορισμένες ομάδες δεν βάζουν εναντίον του Ολυμπιακού τους δανεικούς, είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με τις ίδιες. Γιατί προφανώς σκέφτονται ότι ο κόσμος τους θα γκρινιάξει μετά, αν τα παιδιά παίξουν και δεν τα πάνε καλά. Και κάπου προστατεύουν, με αυτό τον τρόπο και τους παίκτες τους.

Άλλες φορές οι ομάδες μεταξύ τους κάνουν και συμφωνίες, να μην παίζουν οι δανεικοί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Για παράδειγμα, ο Μπορίνι κι ο Ασαϊντί δεν έπαιξαν εναντίον της Λίβερπουλ σε κανένα από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια.

Αυτά κι ελπίζω να μην επανέλθω, σύντομα, με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.