Βραβεύτηκε ο Ούμπιδες (pics)

Βραβεύτηκε ο Ούμπιδες (pics)

Μάκης Σταθάτος
Βραβεύτηκε ο Ούμπιδες (pics)

bet365

Το πρωί της Τετάρτης (23/4) πραγματοποιήθηκε η διπλή βράβευση του Χαβιέρ Ούμπιδες ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 34ης αγωνιστικής (MVP) και ταυτόχρονα πέτυχε το καλύτερο γκολ (best goal) στο ματς με τον Πανθρακικό.

Η κα. Μαρία Τρυφωνίδου πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» παρέδωσε στον Αργεντινό άσο του Ατρομήτου το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 34ης αγωνιστικής (MVP).

Συγχρόνως ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» του παρέδωσε το βραβείο για το καλύτερο γκολ (best goal) στο ματς με τον Πανθρακικό.

«Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα μου! Εδώ μεγάλωσα, στο γήπεδο Περιστερίου έπαιξα κι εγώ μπάλα και χαίρομαι για τις επιτυχίες της ομάδας. Ο Χαβιέρ Ούμπιδες δείχνει το δρόμο στα παιδιά ότι με σεβασμό και ταπεινότητα μπορείς να φθάσεις ψηλά. Έχουμε κι εμείς στο «Χαμόγελο» παιδιά που διακρίνονται στο ποδόσφαιρο και μπορούν να παραδειγματιστούν από την πορεία του. Ο Ατρόμητος είναι το σπίτι μας, βοηθάει το «Χαμόγελο» επί σειρά ετών και ευχόμαστε να καταφέρει να κερδίσει φέτος την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου Best Goal o κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

«Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να συγχαρώ τον Χαβιέρ για την επιτυχία του αυτή και να τους ευχηθώ και πάρει και άλλα βραβεία. Ο Ατρόμητος είναι μέρος της δικής μας οικογένειας, μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και μας βοηθάει για να συνεχίσουμε το έργο μας. Έχουμε κι εμείς μια ομάδα στη «Φλόγα» που φυσικά δεν δίνει επίσημους αγώνες και θα θέλαμε κάποια στιγμή να έρθει ο «Ούμπι» να δει τα παιδιά» τόνισε η κ. Μαρία Τρυφωνίδη παραδίδοντας το βραβείο MVP.

Με την σειρά του ο Χαβιέρ Ούμπιδες (συνοδευόταν από τον πατέρα του που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα) δήλωσε τα εξής μετά την παραλαβή των δύο βραβείων: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο του «Χαμόγελου» και την πρόεδρο της «Φλόγας» για την τιμή που μου έκαναν αλλά και τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα αλλά τα δύο κύπελλα ανήκουν σε όλη την ομάδα, στους συμπαίκτες μου. Κανείς δεν παίζει μόνος του και αν είμαστε μαζί, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.

Μπροστά μας έχουμε τα play off, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε να παίξουμε καλά και να τελειώσουμε τη σεζόν με μια μεγάλη επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα