Για Βαλμπουενά και Βούτσινιτς ο Ολυμπιακός

Θοδωρής Βασίλης
Για Βαλμπουενά και Βούτσινιτς ο Ολυμπιακός

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στην κόντρα με τον ΠΑΟΚ κι ετοιμάζονται να απαντήσουν με σπουδαίες μεταγραφές. Στο προσκήνιο τα ονόματα των Βαλμπουενά και Βούτσινιτς.

Αποφασισμένος να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών θέλει να δημιουργήσει ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα και για τον λόγο αυτό πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση σπουδαίων ποδοσφαιριστών.



Σύμφωνα με τον Γαύρο ένας από τους παίκτες που εξετάζεται είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Μαρσέιγ και το όνομά του είχε ακουστεί στο παρελθόν. Εκτός από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον 29χρονο άσο έχει δείξει και η Νιούκαστλ.

Ένα άλλο όνομα που έχει προταθεί κι εξετάζεται είναι αυτό του Μίρκο Βούτσινιτς της Γιουβέντους. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι» το καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. «Στην Ελλάδα μπορεί να βρει τη διάκριση στο Champions League και να πάρει ένα καλό πολυετές συμβόλαιο», αναφέρουν συγκεκριμένα οι Ιταλοί.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στο λιμάνι είναι αποφασισμένοι να ψωνίσουν από το πάνω ράφι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα