Υγεία και ομοψυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά και... υποκρισία!

Υγεία και ομοψυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά και... υποκρισία!

Υγεία και ομοψυχία για τον Παναθηναϊκό, αλλά και... υποκρισία!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το... κάτι όμορφο που γεννιέται στον Παναθηναϊκό και για όλες τις άλλες «ομορφιές» του Ελληνικού ποδοσφαίρου!
Μέρα που είναι είπα να γράψω δύο λόγια και να σας ευχηθώ καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Ο Παναθηναϊκός το φετινό Πάσχα θα το θυμάται για καιρό. Διότι το περνάει πολύ καλύτερα απ’ότι περίμεναν και κάποιοι φίλοι του, αλλά σίγουρα οι αντίπαλοί του στην αρχή της σεζόν. Η ομάδα έχει μπροστά της έναν τελικό κυπέλλου , που είναι πρόκληση για τη νέα ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να συνδυάσει την πρώτη της χρονιά με την κατάκτηση ενός τίτλου. Ακόμα μπροστά της έχει η ομάδα τα play off, που μπορεί να την οδηγήσουν μέχρι και τα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ.
Το κυριότερο; Αυτό το Πάσχα βρίσκει όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, να ελπίζουν πραγματικά ότι κάτι πολύ καλό γεννιέται , κάτι που αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα και μπορεί να ξαναφέρει την ομάδα στην κορυφή(αν της το επιτρέψουν πράγμα που το βλέπω απίθανο). Υγεία στην εξέδρα, στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, στην διοίκηση. Καιρό είχα να ζήσω τέτοια ομοψυχία σε όλα τα επίπεδα στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για το αύριο.
Ακόμα και αν η ομάδα δεν πάρει το κύπελλο, ακόμα και αν δεν βγει στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, που αισθάνονται όλοι οι Παναθηναϊκού για αυτή την ομάδα. Υπερηφάνεια. Υπερηφάνεια για την κατάθεση ψυχής σε κάθε ματς , από όσους παίζουν.
Υπερηφάνεια , διότι όσους βαθμούς έχει πάρει αυτή η ομάδα φέτος τους έχει πάρει με τον ιδρώτα της , με κόπο και χωρίς κάποιοι αντίπαλοι να παίζουν με δεύτερη ομάδα , η να ανοίγουν τα πόδια. Υπερηφάνεια , διότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού στήριξε αυτή την ομάδα από την αρχή και στάθηκε δίπλα της, ακόμα και στα πρώτα άσχημα αποτελέσματα.
Υπερηφάνεια, διότι σε κάθε παιχνίδι στην Λεωφόρο (με εξαίρεση έναν, δύο ανεγκέφαλους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδεικνύουν τι σημαίνει το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή. Το πρόσφατο παράδειγμα με γεμάτη την Λεωφόρο στο κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ και την άψογη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού, που «έσπρωξαν» την ομάδα με την φωνή τους στην πρόκριση και χωρίς να κάνουν καφριλίκια(όπως οπαδοί άλλων ομάδων) δείχνουν γιατί η Λεωφόρος είναι το πιο ποδοσφαιρικό και ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα και όχι το πιο επικίνδυνο, όπως το είχε χαρακτηρίσει ο Θεοδωρίδης.
Να μην αδικήσω και τον Μώραλη(τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά), που όταν ο Αλαφούζος του παραπονέθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκα, για τα πρόστιμα που επιβάλλονται με μεγάλη συχνότητα στους «πράσινους», απάντησε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, ότι «φταίει το γήπεδο».
ΥΓ1: Για τα όσα απαράδεκτα έγιναν στην Τούμπα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και για τις εικόνες ντροπής που είδαμε σε όλα τα επίπεδα –δυστυχώς-εγώ δεν απορώ.
Απλά δεν αντέχω την υποκρισία των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που τώρα μιλάνε για ζούγκλα, αλλά μετά την Ριζούπολη(όπου έγιναν πολύ χειρότερα πράγματα) οι ίδιοι έλεγαν, ότι δεν άνοιξε μύτη και δεν πείραξε κανείς τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Τώρα λένε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να κατέβει να παίξει στο παιχνίδι, ενώ τότε οι ίδιοι έλεγαν, ότι δεν έγινε τίποτα και το ποδόσφαιρο είναι για άντρες…
Επίσης το 2011 ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλεγε ότι δίδαξε ήθος αυτός και η ομάδα του μετά το ξύλο που έφαγαν οι Σισέ, Καντέ από ανεγκέφαλους οπαδούς της ομάδας του μετά την λήξη, ενώ τώρα δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο πήγε 100 χρόνια πίσω.
Πέρυσι τον Αλαφούζο τον έκλεισαν στο ασανσέρ, αλλά τότε ήταν αστείο για τους παράγοντες του Ολυμπιακού αυτό…
Φέτος ο Αναστασίου έφαγε αναψυκτικό με δύναμη από οπαδό του Ολυμπιακού και η ίδια η ΠΑΕ αντί να ζητήσει ένα συγγνώμη μίλησε και για θέατρο…Και απορώ πως δεν κάλεσαν τον Αναστασίου να πληρώσει πρόστιμο, επειδή …..βρέθηκε στον…δρόμο του αναψυκτικού. Όταν κατέγραψα αυτά τα απαράδεκτα συμβάντα όλα αυτά τα χρόνια κάποιοι με έβριζαν, με χλεύαζαν. Τώρα οι ίδιοι λένε τα ίδια για την Τούμπα. Αν αυτό δεν λέγεται υποκρισία, πως λέγεται;
ΥΓ3: Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα σε όλους και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ , που είναι το πιο απαραίτητο αγαθό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.