Σίγουρος για μεταγραφές ο Μάτα

Σίγουρος για μεταγραφές ο Μάτα

Gazzetta team
Σίγουρος για μεταγραφές ο Μάτα

bet365

Ο Χουάν Μάτα δήλωσε σίγουρος ότι θα κάνει μεταγραφές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξέφρασε τη στήριξη του στον Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Ισπανός μέσος σε συνέντευξη του στην Mirror είπε: «Οταν έγινε η μεταγραφή, η διοίκηση και ο προπονητής ήταν σίγουροι ότι θα φέρουν τους κατάλληλους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν. Ολοι ξέρουν ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο αλλά το καλοκαίρι θα επιχειρήσουν να φέρουν παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές».

Ο Μάτα αναφέρθηκε και στα άσχημα αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ. «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Αυτήν τη στιγμή δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε κανέναν, ούτε να ψάχνουμε ποιοι φταίνε για την κακή σεζόν. Τώρα οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι, μαζί με τον προπονητή, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Πρέπει όλοι να πιστέψουμε στον προπονητή μας διότι εμείς οι παίκτες ξέρουμε ότι χρειάζεται να βελτιωθούμε.

Δεν χρειάζεται να κατηγορείται ο προπονητής μας και οι τακτικές του. Δεν χρειάζεται να κατηγορεί κανείς μόνο ένα πρόσωπο. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Μου λένε οι φίλοι μου ότι αν αυτό που συμβαίνει φέτος, συνέβαινε σε κάποια ομάδα στην Ισπανία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αλλά εμείς όλοι εδώ στηρίζουμε τον προπονητή».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα