«Μάχη» για ένα εισιτήριο

«Μάχη» για ένα εισιτήριο

Απόστολος Παγώνης
«Μάχη» για ένα εισιτήριο

bet365

Ξεκίνησε η «μάχη» για τα εισιτήρια του μεγάλου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δίνει προτεραιότητα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Μεγάλη είναι η ζήτηση από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό.

Η απόφαση της ΕΠΟ και της Αστυνομίας να δώσεις μόλις 21.300 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό έχει φέρει αναστάτωση στον ΠΑΟΚ. Η ζήτηση είναι μεγάλη καθώς εκτός από τους Θεσσαλονικείς, σύνδεσμοι, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και ομογενείς από το εξωτερικό έχουν ενημερώσει πως θέλουν εισιτήρια για το μεγάλο τελικό. Όπως γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα είναι μεγάλο καθώς δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Στην ΠΑΕ είναι υποχρεωμένοι να δώσουν προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας και στην συνέχεια στους υπόλοιπους. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα γραφεία του σωματείου αναμένεται να «πολιορκηθούν» μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα