«Campeones και το τέλος μιας εποχής»

Γιώργος Βροντάκης
«Campeones και το τέλος μιας εποχής»

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στην Μπαρτσελόνα και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα σημερινά ισπανικά πρωτοσέλιδα.

Η «Βασίλισσα» επικράτησε με 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» με το «χρυσό» γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ και κατέκτησε την 19η κούπα της στο Copa del Rey.

Ο ισπανικός Τύπος όπως είναι λογικό αποθεώνει την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ενώ γράφει για τέλος εποχής στην Μπαρτσελόνα του Τάτα Μαρτίνο. Ας δούμε, όμως, πως κυκλοφόρησαν σήμερα οι ισπανικές εφημερίδες.

Η «Marca» έχει φωτογραφία τον Γκάρεθ Μπέιλ να πανηγυρίζει το γκολ του, αλλά και τον Ίκερ Κασίγιας να σηκώνει το Κύπελλο. Ο τίτλος είναι λιτός: «Campeones» και δεν θέλει παραπάνω σχολιασμό.

«Το Κύπελλο στον Βασιλιά»

Η εφημερίδα «As» έχει φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της τον... εκστασιασμένο Ίκερ Κασίγιας να έχει υψώσει στον ουρανό της Βαλένθια το βαρύτιμο τρόπαιο και γράφει (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση) «Η κορώνα στη Βασίλισσα της (ή το Κύπελλο στον Βασιλιά)». Ο θεσμός του Κυπέλλου στην Ισπανία λέγεται Copa del Rey που σημαίνει το Κύπελλο του Βασιλιά

«Αυτός ο κύκλος έχει κλείσει»

Η καταλανική εφημερίδα Sport είναι... σκληρή με την Μπαρτσελόνα έχοντας τίτλο: «Αυτός ο κύκλος έχει κλείσει» και έχει στο εξώφυλλο της φωτογραφία την πλάτη του Λιονέλ Μέσι, ενώ συνεχίζει: «Ας ξεκινήσει ένας άλλος. Η Ρεάλ πήρε το Κύπελλο και πιστοποιεί το τέλος μιας εποχής».

«Και μετά;»

Τέλος, η El Mundo Deportivo κυκλοφόρησε με μια φωτογραφία του απογοητευμένου Τάτα Μαρτίνο, έχοντας δίπλα του τον Νεϊμάρ να κάθεται σε ένα ψυγειάκι και σημειώνει στο πρωτοσέλιδο: «Και μετά;» και συνεχίζει: «Η Μπαρτσελόνα κλείνει τραγικά τη σεζόν με δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε τελικό από τη Ρεάλ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα