«Dimi»: Yποσιτίζονταν οι παίκτες της ΑΕΚ!

«Dimi»: Yποσιτίζονταν οι παίκτες της ΑΕΚ!

Γιώργος Φραδελάκης
«Dimi»: Yποσιτίζονταν οι παίκτες της ΑΕΚ!

bet365

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στη Daily Mail για τις άθλιες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες της ΑΕΚ πέρυσι, τονίζοντας ότι δεν μπορούσαν καν να τραφούν σωστά!

Ο πορτιέρο της Μίντλεσμπρο εξιστόρησε στους Άγγλους τον περσινό... Γολγοθά που πέρασε η Ένωση κι ο ίδιος μαζί με τους συμπαίκτες του, με το κείμενο της Daily Mail να ξετυλίγει αρχικά το κουβάρι της διαδρομής του 35χρονου πορτιέρο κι έπειτα αυτό της ΑΕΚ, στην οποία επισημαίνει ότι αγωνίστηκαν σπουδαίοι παίκτες κατά το πρόσφατο παρελθόν όπως οι Ζαγοράκης, Έμερσον, αλλά και Ριβάλντο. Ο δημοσιογράφος προφανώς μένει έκπληκτος ακούγοντας τον «Dimi» να λέει ότι οι παίκτες του Δικεφάλου δεν ήταν σε θέση καν να τραφούν σωστά, τονίζοντας φυσικά πως μόνο αυτοί δεν έφταιγαν για τον υποβιβασμό της ομάδας.

«Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Κάθε μέρα ήταν ένας αγώνας για την επιβίωση, αφού δεν υπήρχαν έμπειροι παίκτες και πολλοί ποδοσφαιριστές δεν είχαν χρήματα για τη σωστή διατροφή τους, έρχονταν στην προπόνηση υποσιτισμένοι!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην άσος της ΑΕΚ και προσθέτει:

«Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν, αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Επίσης η ατμόσφαιρα δεν ήταν άνετη. Οι παίκτες δεν φέρουν καμία ευθύνη για όσα έγιναν. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη με την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο (σ.σ. στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό). Όλοι ανησυχούσαν για την ακεραιότητά τους. Όλοι νιώσαμε φρικτά».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κληθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ: «Φυσικά θα ήθελα να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν θέλω να κάνω εικασίες. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να παίζω με την ομάδα μου κι αν κληθώ είναι θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα