«Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται τον Ολυμπιακό»

«Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται τον Ολυμπιακό»

Απόστολος Παγώνης
«Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται τον Ολυμπιακό»

bet365

Άμεσα απάντησε ο ΠΑΟΚ στα λεγόμενα του Σταμάτη Βελλή περί φόβου του Ολυμπιακού. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναφέρει ότι δεν φοβάται κανέναν και τονίζει πως έκανε ένα βήμα μπροστά καταθέτοντας προτάσεις.

Από τον ΠΑΟΚ δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα στε δηλώσεις του, απαντώντας ότι ο «δικέφαλος» έκανε ένα βήμα μπροστά καταθέτοντας προτάσεις για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Είπαν χαρακτηριστικά ότι υπήρξε συμφωνία για ένα μορατόριουμ 5-10 ημερών και ξεκαθάρισαν ότι δεν φοβούνται κανέναν Ολυμπιακό, απλά ήθελαν να καθίσουν όλοι σε ένα κοινό τραπέζι και να συζητήσουν το πρόβλημα.

Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν πως το χαρτί το υπέγραψαν μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελαν να έχει η ΕΠΟ τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που έχει φανεί από τις τόσες φορές που έχουν αντιδράσει στις ενέργειες που έχει κάνει η ομοσπονδία.

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια και αναφέρουν ότι ο Σταμάτης Βελλής μιλάει με τα μάτια του Απόλλωνα και ότι είναι μόλις ένα χρόνο παράγοντας στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα