Με απουσίες ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες ο Πανθρακικός

bet365

Με απουσίες θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο ο Πανθρακικός, καθώς οι Κάσες, Ρομέου, Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μακρυδημήτρης, Κουτσόπουλος έμειναν εκτός.

Με μία προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ο Πανθρακικός για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο στην Κομοτηνή. Σε αυτή οι ακρίτες δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων και στις στημένες φάσεις, με τον Άκη Μάντζιο να ζητάει από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να κλείσουν θετικά τη σεζόν.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του συλλόγου της Θράκης ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός οι Κάσες, Ρομέου, Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μακρυδημήτρης και Κουτσόπουλος. Αντίθετα, επέστρεψαν οι Λαδάκης, Μπεν Σαμπάτ, καθώς εξέτισαν την ποινή τους.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Χρήστου, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μαμούτ, Ζδράβος-Ρίζος, Ίγκορ, Τζάνης, Μολίνα, Χασομέρης, Στόγιος, Μπαϊκαρά, Καθάριος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα