Νάτχο: «Πρόκριση για τους οπαδούς»

Νάτχο: «Πρόκριση για τους οπαδούς»

Νάτχο: «Πρόκριση για τους οπαδούς»

bet365

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ ο Νάτχο, που δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση στο Κύπελλο.

Το βραβείο του MVP παρέλαβε ο Μπίρμπας Νάτχο, που μίλησε για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, το μέλλον του στην Τούμπα, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αγάπη που δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην ομάδα.

«Εγώ πάντα προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα. Κάποιες φορές βγαίνει κάποιες όχι. Για εμένα το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και όχι ότι έπαιξε καλά ο Νάτχο. Ελπίζω αυτό να γίνεται και στη συνέχεια. Εγώ ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα να πάρει και το Κύπελλο. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω να βοηθήσω να τα καταφέρουμε».

Για τη μεγάλη αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο: «Με κάνει να αισθάνομαι σπουδαία. Είμαι μόλις δυόμισι μήνες και δέχομαι τόσο αγάπη που με αναγκάζουν κάθε φορά που σκοράρω να τους το αφιερώνω».

Για το τι θα προτιμούσε το Κύπελλο ή την πρώτη θέση των πλέι οφ: «Και τα δύο».

Για το τι χρειάζεται να έχει ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος για να πάρει ο "Δικέφαλος" την πρόκριση: «Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, γιατί έχουμε καλό σύνολο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο».

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ: «Δε θέλω να μιλήσω γι' αυτά τώρα που έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Όταν τελειώσει η σεζόν με το καλό θα μάθουμε όλοι».

Για το εντυπωσιακό sold out με Ολυμπιακό: «Είναι σπουδαίο. Όπως είπα οι φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να τους αφιερώσουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα