Ο Παναθηναϊκός ενόψει... Ξάνθης και ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός ενόψει... Ξάνθης και ΟΦΗ

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός ενόψει... Ξάνθης και ΟΦΗ

bet365

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του ζητά «50-50» και χτυπάει... καμπανάκι ενόψει Ξάνθης και ΟΦΗ σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε Πηγάδια και Λεωφόρο, κόντρα σε Σκόντα Ξάνθη και ΟΦΗ. Το πρώτο θα κρίνει την ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ και το δεύτερο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο ορισμός του Σπάθα για το ματς της Κυριακής και δημοσιεύματα σχετικά με τις προθέσεις των διαιτητών έκαναν την «πράσινη» ΠΑΕ να πάρει θέση επίσημα, ξεκαθαρίζοντας πως η όλη συζήτηση γίνεται εκ του πονηρού ενώ ζητά ίση μεταχείριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτεί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη, οι διαιτητές που θα ορίζονται να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων αντιμετωπίζοντας τις ομάδες επί ίσοις όροις και εφαρμόζοντας το «50-50». Επομένως, οποιαδήποτε αδικία εις βάρος της ομάδας μας ή ακόμη και εύνοια υπέρ της θα θεωρηθεί ότι γίνεται εκ του πονηρού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα