Προπονήθηκε κανονικά ο Μάρτενς

Προπονήθηκε κανονικά ο Μάρτενς

Γιώργος Βροντάκης
Προπονήθηκε κανονικά ο Μάρτενς

bet365

Ο Μάρτενς πήρε κανονικό μέρος στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, οι Μαντούρο, Χούσεν ακολούθησαν ατομικό, ενώ έλειπαν με άδεια οι Κατσουράνης, Αθανασιάδης και Στοχ.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Ατρόμητο να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής με ντρίμπλες ανάμεσα από κώνους, σουτ, σέντρες και πάσες, ενώ το πρόγραμμα τελείωσε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Με άδεια έλειπαν Κατσουράνης, Αθανασιάδης (υποχρέωση της Εθνικής ομάδας) και Στοχ, ενώ Μαντούρο, Χούσεν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Μάρτενς προπονήθηκε κανονικά. Ο Γιώργος Γεωργιάδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για αύριο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη το μεσημέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα