Το πανόραμα της 33ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Το πανόραμα της 33ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Δείτε στο gazzetta.gr όλα τα ματς, τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των 9 ματς της συναρπαστικής 33ης... στροφής της Σούπερ Λιγκ!

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε (33η) είχαμε σύνολο 24 γκολ στα 9 παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα, με τις μάχες για την παραμονή να ξεχωρίζουν! Δείτε με ένα κλικ το τι έγινε σε κάθε αναμέτρηση και παρακολουθείστε σε βίντεο όλα τα τέρματα της σημερινής ημέρας.

Τα αποτελέσματα

ΑΕΛ Καλλονής-Πανθρακικός 2-0

Απόλλων-Εργοτέλης 1-0

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-2

Βέροια-Πανιώνιος 2-1

ΟΦΗ-Σκόντα Ξάνθη 3-2

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-0

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 2-0

Πλατανιάς-Παναιτωλικός 1-0

Δείτε εδώ όλα τα γκολ της 33ης αγωνιστικής

Έφτασε τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Όσον αφορά την βαθμολογία των πλέι οφ. Με τη νίκη του επί του Λεβαδειακού και την ήττα του Ατρομήτου από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, οι «πράσινοι» κέρδισαν έναν ακόμα βαθμό και έπιασαν τους Θεσσαλονικείς στους 2. Ο Ατρόμητος ακολουθεί με 1 και χωρίς βαθμό είναι ο Αστέρας Τρίπολης, μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα