Λίνο: «Ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά»

Λίνο: «Ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά»

Gazzetta team
Λίνο: «Ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά»

bet365

Απόλυτα έτοιμος δηλώνει ο Λίνο μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ αναφέρθηκε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό καθώς και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.

Ολα όσα είπε ο άσος του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA

«Ναι... νιώθω πολύ καλύτερα. Ο τελευταίος αγώνας μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ημουν λίγο κουρασμένος μετά το τέλος του βέβαια αλλά νομίζω πως με τις προπονήσεις βελτιώνομαι συνεχώς».

-Με αφορμή την αναφορά σου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνίστηκες σε μια θέση στην οποία δε σ' έχουμε δει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Πως αντέδρασες όταν το πληροφορήθηκες και πως το βίωσες στην πράξη;

«Δεν είναι εύκολο, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή σαν και μένα που έχει ή που είχε συνηθίσει ν' αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, να παίρνει την μπάλα και να έχει στ' οπτικό του πεδίο ολόκληρο το γήπεδο το να παίζει πιο μπροστά, πιο κοντά στην επίθεση. Επρεπε να έχω το νου μου γιατί έπρεπε να περιμένω την μπάλα να μου έρθει όντας με την πλάτη προς την εστία μας αλλά ήταν οκ. Για να βοηθήσω την ομάδα έπρεπε να γίνουν 'θυσίες', δεν ήταν εύκολος αγώνας για μας, ειδικά για μένα δεν ήταν καθόλου εύκολη αναμέτρηση από τη στιγμή που είχα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης, αλλά και πάλι για μένα δεν ήταν πρόβλημα επειδή όταν θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα πρέπει να 'θυσιάσεις'».

-Γενικότερα ποιες είναι οι σκέψεις σου για τον πρώτο αλλά και για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Τετάρτης;

«Δε νομίζω πως υπάρχουν πολλά να πούμε για έναν αγώνα που ήδη έχει περάσει στο παρελθόν. Εχουμε ακόμη δυο αγώνες για το πρωτάθλημα και μετά ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός κόντρα στον Ολυμπιακό. Κατά συνέπεια θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι πριν από αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο πάρα πολύ συγκεντρωμένοι προκειμένου να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων, όπως συνέβη στον πρώτο ημιτελικό και νομίζω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα, είναι κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι».

-Ο ΠΑΟΚ αποδεδειγμένα δυσκολεύεται να επικρατήσει του Ατρόμητου, είτε αγωνίζεται στην έδρα του είτε μακριά από αυτήν. Τί άποψη έχεις για την ομάδα του κ. Παράσχου και πως πρέπει να εμφανιστείτε εσύ κι οι συμπαίκτες σου προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε;

«Θαρρώ πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να συζητήσουμε για την ποιότητα του επικείμενου αντιπάλου επειδή πρέπει να σκεφτούμε την αντίστοιχη δική μας. Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, ωστόσο θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να μεγαλώσουμε τη βαθμολογική διαφορά καθώς βρίσκονται μόνον τρεις βαθμούς πίσω μας. Οπότε επικεντρώνουμε σ' αυτήν την προοπτική. Σχετικά με την ποιότητα του αντιπάλου, πρόκειται για ένα καλό σύνολο, όπως και πολλά άλλα που υφίστανται στην Ελλάδα, αλλά και πάλι θα πρέπει να σκεφτούμε τη δική μας ποιότητα, τις δικές μας ομαδικές αρετές», αποφάνθηκε ο πλέον έμπειρος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα