Ακαδημία ΠΑΟΚ και στην Αθήνα

Ακαδημία ΠΑΟΚ και στην Αθήνα

Gazzetta team
Ακαδημία ΠΑΟΚ και στην Αθήνα

bet365

Την δική του ακαδημία στην Αθήνα έχει ο ΠΑΟΚ μετά την συνεργασία με την Athens Cosmos Club στον Κολωνό με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο να έχει την πρώτη επαφή με τους αυριανούς ποδοσφαιριστές.

Την συνεργαζόμενη ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, το ΠΑΟΚ Athens Cosmos Club, επισκέφτηκε ο διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, σε μία ακόμα κίνηση στήριξης και ενθάρρυνσης της προσπάθειας του δικτύου PAOK Football Prints.

Στο ΠΑΟΚ Athens Cosmos Club στον Κολωνό μαθαίνουν ποδόσφαιρο 115 παιδιά, ηλικίας από 5 έως 14 ετών. «Εμείς προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας, υπό τη σκέπη του ΠΑΟΚ που θα μας καθοδηγήσει σωστά», λέει ο υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Athens Cosmos Club Παναγιώτης Παπαχρηστόπουλος, που ανανέωσε το ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ για τα μέσα Μαϊου με την διοργάνωση μιας ημερίδας που αφορά στην διατροφή και στην ψυχολογία των αθλητών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα