Ο ασταμάτητος Ρονάλντο και οι φόβοι τραυματισμού...

Ο ασταμάτητος Ρονάλντο και οι φόβοι τραυματισμού...

Δήμος Μπουλούκος
Ο ασταμάτητος Ρονάλντο και οι φόβοι τραυματισμού...

bet365

Τους φόβους για σοβαρό τραυματισμό του Ρονάλντο από τα συνεχόμενα παιχνίδια εκφράζει ο ισπανικός Τύπος. Πάντως δεν θα παίξει κόντρα στη Σοσιεδάδ.

Για πολλούς η εικόνα του ματς της Τετάρτης της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ λέει πολλά! Στο 79ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάθεται στο γρασίδι και δείχνει να υποφέρει. Μετά ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε από τον Αντσελότι με τον Ιταλό προπονητή να τονίζει «ότι το έκανε επειδή ένιωσε κάποια ενόχληση και δεν ήθελε να ρισκάρει».

Κάποια ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Ρονάλντο υποφέρει από τεντονίτιδα τον τελευταίο καιρό και γι' αυτό δεν δείχνει τόσο φρέσκος... Ωστόσο την Πέμπτη πήγε στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητο του, δείγμα για κάποιους, ότι είναι καλά.

Πάντως ο Ρονάλντο ρισκάρει με έναν σοβαρό τραυματισμό καθώς ο ίδιος δεν θέλει να σταματήσει να παίζει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Mundo Deportivo.Στην προσπάθεια του να ξεπεράσει τον Μέσι, δεν σταματά ούτε λεπτό και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε στην Γερμανία. Ούτε τότε ο Αντσελότι τον άφησε στον πάγκο και τον ξεκίνησε βασικό προκειμένου να συνεχίσει το ρεκόρ του σκοραρίσματος.

Τελικά με το γκολ στο ματς με τη Ντόρτμουντ έφτασε τα 14 φέτος στη διοργάνωση και σε 41 ματς που έχει αγωνιστεί ως τώρα, έχει γίνει πέντε φορές αλλαγή έχοντας αγωνιστεί 3578 λεπτά. Ακόμα και για τον Ρονάλντο είναι πολλά...

Δεν παίζει με Σοσιεδάδ

Οπως ανακοίνωσε ο Αντσελότι, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει, δεν παίξει στο σαββατιάτικο ματς με τη Σοσιεδάδ για να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα