«Αγγλική... μάχη για Μανωλά»

Δημήτρης Τομαράς
«Αγγλική... μάχη για Μανωλά»

bet365

Μετά τους Ιταλούς την... σκυτάλη για τον Κώστα Μανωλά πήραν οι Άγγλοι τονίζοντας πως Γιουνάιτεντ και Τότεναμ κοιτάζουν την περίπτωσή του.

Μεταξύ άλλων το Footballdirectnews υποστηρίζει πως οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ συνεχίζουν να τσεκάρουν τον Μανωλά, έχοντάς τον στα υπ' όψιν τους για το μέλλον. Παράλληλα ενδεχομένως να μπει ξανά στο... κόλπο την Έβερτον η οποία είχε ασχοληθεί με τον παίκτη και κατά το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2012.

Για την Μάντσεστερ εκείνο που διαρρέεται είναι πως αναζητά στόπερ για το καλοκαίρι. Έναν, ίσως και δύο. Επιπλέον η Τότεναμ δεν έχει σταματήσει να ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνάς της. Στο ρεπορτάζ φιλοξενείται και μία πηγή που φέρεται να είναι πολύ κοντά στην Γιουνάιτεντ.

«Ο Μόγιες κοιτάζει για αμυντικούς. Μία επιλογή μπορεί να είναι ο Μανωλάς από τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς τον έχει τσεκάρει από παλιά. Από τότε που ήταν στην Έβερτον. Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από την Τότεναμ», ήταν η επισήμανση του συγκεκριμένου ατόμου. Το κόστος μίας ενδεχόμενης μεταγραφής του Μανωλά εκτιμάται πως θα φτάσει τα 12 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα