Εξετάζουν παραμονή Σίλντενφελντ στον ΠΑΟ

Εξετάζουν παραμονή Σίλντενφελντ στον ΠΑΟ

Gazzetta team
Εξετάζουν παραμονή Σίλντενφελντ στον ΠΑΟ

bet365

Το θέμα της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ εξετάζεται το τελευταίο διάστημα από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, μετά τη… μεταμόρφωση του Κροάτη.

Με την παρουσία που είχε κατά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αποτελούσε κοινό μυστικό πως ο «Σίφο» βρισκόταν με το… ένα πόδι εκτός Τριφυλλιού μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Οι «πράσινοι» άλλωστε τον απέκτησαν περιμένοντας από αυτόν να γίνει ο ηγέτης της άμυνάς τους, αλλά κάθε άλλο παρά τους δικαίωσε με τις εμφανίσεις του για μεγάλο διάστημα.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο ο Κροάτης έχει μεταμορφωθεί πλήρως κι αποτελεί τον «βράχο» της οπισθοφυλακής του Παναθηναϊκού, γεγονός που κάθε άλλο παρά απαρατήρητο περνάει από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ. Αυτός είναι κι ο λόγος που όπως φαίνεται έχει πέσει στο τραπέζι το θέμα της πιθανής παραμονής του Σίλντενφελντ σύμφωνα με τη «Live Sport», κάτι πάντως που για να γίνει θα πρέπει είτε να ρίξει θεαματικά τις απαιτήσεις της η Ντιναμό Μόσχας όπου κι ανήκει, είτε να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ρώσους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα