Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης 2-3

Gazzetta team
Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης 2-3

bet365

Με 2 γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε 2-3 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό και συνεχίζει να ελπίζει στην απευθείας παραμονή!

Νίκη - ανάσα στη Θράκη πέτυχε ο Απόλλων, άφησε πίσω του τη Βέροια, περιμένει δώρο της Ξάνθης και στα δυο εναπομείναντα ματς με Εργοτέλη και Ολυμπιακό θα τα δώσει όλα για την παραμονή του!

Γρήγορη αντίδραση
Τι και αν ο Απόλλων μπήκε δυνατά στο ματς, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που... πάγωσε τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 11' άνοιξε το σκορ. Ο Ιγκόρ έκανε το σουτ, από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Τζάνη που με υπέροχο βολές πέτυχε το 1-0. Η αντίδραση άμεση, ο Μίγνκας στο 14' έστειλε... μήνυμα, στο 16' ο Κόσμος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Πασχαλάκη και στο 17' ο Κόρμπος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών και πέτυχε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, συνέχισαν την πίεση και δέκα λεπτά αργότερα έκαναν την ανατροπή! Ο Πετρόπουλος από κοντά πέτυχε το 2-1, με την άμυνα του Πανθρακικού να έχει πολλές ευθύνες!

ο ρυθμός έπεσε, αλλά η φάση του 32' «ξύπνησε» τους λιγοστούς φιλάθλους στο ΔΑΚ της Κομοτηνής. Ο Παπαζαχαρίας σημείωσε γκολ, ο Κουκουλάκης πήγε στη σέντρα, αλλά... γύρισε ξανά. Ο βοηθός τον ενημέρωσε πως ο Πετρόπουλος που ήταν σε θέση οφσάιντ επηρέαζε τη φάση και το γκολ ακυρώθηκε! Το γεγονός αυτό πάντως μόνο... ήρεμα δεν τον δέχθηκε ο Σάντσες ο οποίος άρπαξε το μικρόφωνο της Nova και άρχισε να χώνει... Ο Απόλλων έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, στο 35' ο Πετρόπουλος θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς, αλλά ο Χρήστου έσωσε στη γραμμή.

Θρίλερ και... Πετρο(γκολ)!

Ο κακός Πανθρακικός παρατάχθηκε στην επανάληψη χωρίς τους Ρομέου, Χρήστου που τραυματίστηκαν και προσπάθησε να απειλήσει. Ωστόσο, ο Απόλλων είχε τον τρόπο να απειλήσει, όχι όμως και να νικήσει τον Πασχαλάκη. Τρεις μεγάλες επεμβάσεις στο 55', το 56', το 59, σε σουτ των Πετρόπουλου, Κόρμπου, και Μίνγκα κράτησαν όρθιο τον Πανθρακικό και τον βοήθησαν να φτάσει στην ισοφάριση.

Ετσι, ο Απόλλων έχανε και οι Θρακιώτες το εκμεταλλεύθηκαν, αφού στο 60' από σουτ του Τζάνη, κόντρα Κανακούδη ήρθε το 2-2! Ο Σάντσες γέμισε την επίθεση και με Ντάλμπεργκ, ο Απόλλων πίεσε και στο 75' ήρθε η δικαίωση. Ο Κουκουλάκης σφύριξε πέναλτι σε χέρι του Μακρυδημήτρη και ο Πετρόπουλος από την άσπρη βούλα έφτασε τα 12 γκολ διαμορφώνοντας έτσι το 3-2.

Μan of the match: Ο Αντώνης Πετρόπουλος κρατάει όρθιο τον Απόλλωνα στη μάχη της παραμονής. Δυο γκολ σε δεύτερο διαδοχικό ματς και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει ζωντανή! Τα έδωσε όλα, κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, ενώ έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο ύψος του: Εξαιρετικός ο Κόρμπος που άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής, πολύ καλός ο Τσοκάνης που κέρδισε τη μάχη της μεσαίας γραμμής. Στον αντίποδα, ο γκολκίπερ, Πασχαλάκης ήταν εντυπωσιακός και κράτησε το σκορ σε... χαμηλά επίπεδα.

Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του Πανθρακικού... Μαύρα χάλια, αφού δέχθηκε περισσότερες φάσεις. Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και έμοιαζε να βρίσκεται... εκτός γηπέδου!

Το στραγάλι: Ο Κουκουλάκης δεν είχε το πιο εύκολο έργο, στο 32' διορθωσε τη λανθασμένη του απόφαση, ενώ υπάρχουν και παράπονα των γηπεδούχων για το πέναλτι που δόθηκε στον Απόλλωνα.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Αν έχανε... χανόταν, ωστόσο ο Απόλλων το ήθελε πολύ, το έδειξε στο γήπεδο και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Εξαιρετική εικόνα, πάθος και πολλές ευκαιρίες... Ο Πετρόπουλος φρόντισε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα και η ομάδα του δυο στροφές πριν το τέλος είναι όρθια...

Δείτε εδώ τα γκολ του αγώνα της Κομοτηνής

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα