Διάψευση Ολυμπιακού για Στοΐκοβιτς

Διονύσης Δελλής
Διάψευση Ολυμπιακού για Στοΐκοβιτς

bet365

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς αποκάλυψε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό κι από το καλοκαίρι θα φοράει τα ερυθρόλευκα ως το 2016, όμως, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο το διαψεύδουν.

Τα σενάρια που τον συνέδεαν με τους Πειραιώτες υπάρχουν στο προσκήνιο από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη χώρα μας, ωστόσο ο Σέρβος δήλωσε ξεκάθαρα αυτή τη φορά πως ανήκει στον Ολυμπιακό, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Telegraph» της πατρίδας του. Αφορμή στάθηκε το πανό που ύψωσαν εναντίον του οι φίλοι των πρωταθλητών στο πρόσφατο ματς με τον Εργοτέλη κι ο λόγος είναι ότι ενώ παλαιότερα αγωνιζόταν στο Ερυθρό Αστέρα, με την επιστροφή από το εξωτερικό φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν.

Από τότε μπήκε στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας, με τους Delije μάλιστα να εκδηλώνουν με κάθε τρόπο το μίσος τους, τη στιγμή που ο συγκεκριμένος σύνδεσμος είναι αδελφοποιημένος με τη Θύρα 7. Αυτό αποτέλεσε την αιτια για να στραφούν εναντίον του και οι οπαδοί του Ολυμπιακό, με τον ίδιο πάντως να κάνει... άνοιγμα στον κόσμο των πρωταθλητών.

Αρχικά αποκάλυψε ότι: «Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2014 ως τον Ιούλιο του 2106. Είναι μεγάλη η επιθυμία μου να υπερασπιστώ έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου», ενώ σχετικά με τη στάση των φίλων του Ερυθρού Αστέρα σημείωσε πως: «Μπορώ να τους καταλάβω κι όλους τους άλλους οπαδούς που δεν είναι ευχαριστημένοι. Έχω συνηθίσει σε συνθήματα και πανό εναντίον μου, αλλά δεν κοιτάω ποιο χρώμα φανέλας φοράω, αλλά να επικεντρώνομαι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μου».

Συνεχίζοντας δε ανέφερε ότι: «Με την παρουσία μου στον Εργοτέλη έδειξα ότι είμαι σε καλή κατάσταση Οι οπαδοί το Ολυμπιακού είναι από ντους καλύτερους στον κόσμο και υπόσχομαι να τιμήσω τη φανέλα. Θα δώσω και την ψυχή μου στο γήπεδο».

Διάψευση από Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν κατηγορηματικά πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς και ακόμα περισσότερα πως ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα