Παναιτωλικός - Βέροια 0-0

Παναιτωλικός - Βέροια 0-0

bet365

Στο Αγρίνιο, δεν... κουνήθηκαν τα δίχτυα και το 0-0 του κακού Παναιτωλικού κόντρα στην Βέροια, έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό παραμονής στους Μακεδόνες, που από το 70' ήταν... μόνιμα ξαπλωμένοι στο χόρτο!

Πως ξεκίνησαν

Για τον Παναιτωλικό, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ράφαελ, με τους Κούσα, Μπικέι μπροστά του και τους Μπακάκη, Ανέν στα άκρα. Στον άξονα επέστρεψε ο Τζούνιορ με τον Γοδόι δίπλα του, ενώ πίσω από τον Μπόγιοβιτς βρέθηκαν οι Καμαρά, Γκάλο και Μαρτίνεζ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Καντιμοίρης υπερασπίστηκε την εστία της Βέροιας, ενώ την θέση του Σιόντη, δίπλα από τον Σισοκό, πήρε την τελευταία στιγμή Τζημογιάννης, αφού ο ρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα! Στα άκρα αγωνίστηκαν οι Γεωργιάδης, Βέρτζος, ενώ στον άξονα έπαιξαν οι Τραπ, Βεγώνης και Ζεζίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Γκονζάλβες, με τους Μπεν και Μπαργκάν να τον πλαισιώνουν.

Κακός ρυθμός στα πρώτα λεπτά

Ο Παναιτωλικός δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι, αφού δεν μπορούσε να παρουσιάσει θετικά στοιχεία, δεν είχε καθόλου καλή ανάπτυξη και έμοιαζε εγκλωβισμένος στην καλή άμυνα της Βέροιας. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ρίσκαρε, αφού φρόντισε να κλείσει τους διαδρόμους και περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα.

Μάλιστα, οι παίκτες της «Βασίλισσας του Βορρά» ήταν αυτοί που είχαν τις τελικές, χωρίς να ανησυχήσουν, όμως, τον Ράφαελ. Όσο για τους γηπεδούχους, χρειάστηκαν σχεδόν μισή ώρα για να ολοκληρώσουν μία προσπάθεια, ενώ κατάφερε να απειλήσει μόλις μία φορά της αντίπαλη εστία, όταν η σέντρα σουτ του Καμαρά στο 34' μπέρδεψε τον Καντιμοίρη, ο οποίος για σιγουριά παραχώρησε κόρνερ.

«Ριπλέι» στην επανάληψη!

Σαν... φωτοτυπία του πρώτου μέρους, ήταν και η επανάληψη, αφού η εικόνα της αναμέτρησης ήταν ίδια και απαράλλαχτη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά, με τον Μπεν να έχει περάσει στην κορυφή και να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα. Όσο περνούσε, όμως , η ώρα, τα «καναρίνια» ανέβασαν στροφές και έψαξαν το γκολ της νίκης.

Μοιραίος ο Καμαρά!

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναιτωλικού είναι ο Καμαρά, ο οποίος μάλιστα, έχει τεράστια συνεισφορά στην πολύ καλή πορεία του συλλόγου στην σεζόν. Παρόλα αυτά, σήμερα ήταν ο μοιραίος παίκτης για τα «καναρίνια»! Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι το 90', το παιχνίδι δεν είχε μεγάλες φάσεις και η λευκή ισοπαλία έμοιαζε... μπετό. Στις καθυστερήσεις, όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν ότι δεν πέτυχαν στην κανονική διάρκεια, με πρωταγωνιστή τον Ανέν.

Τόσο στο δεύτερο, όσο και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο αριστερός αμυντικός του Παναιτωλικού κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της «Βασίλισσας του Βορρά» και να βγάλει δύο πολύ καλές σέντρες. Και στις δύο φάσεις, όμως, ο Καμαρά δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και να στείλει εξ επαφής την μπάλα στο βάθος της εστίας του Καντιμοίρη. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, αλλά όχι εντυπώσεις, αφού οι παίκτες των γηπεδούχων απογοήτευσαν, με τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο να μην κρύβουν τα... συναισθήματά τους.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Τζούνιορ (68’ Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης (57’ Ποί), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (46’ Μπούντιμιρ).

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Μπαργκάν, Σιόντης, Τραπ (59’ Παυλίδης), Βεργώνης, Γκονσάλβες (90' Μάνος), Μπεν, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Σισοκό, Ζεζίνιο.

MVP Βέρτζος. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον παίκτη της Βέροιας, που έπαιξε αναγκαστικά στο αριστερό άκρο και όχι στην φυσική του θέση, στο κέντρο δηλαδή της άμυνας. Ο Παναιτωλικός έπαιζε από την πλευρά του, όμως αυτός ήταν σταθερός, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις με καίριες επεμβάσεις πρόλαβε τα χειρότερα.

Αδύναμος Κρίκος. Καμαρά. Δεν επιτρέπεται ένας παίκτης με την κλάση και την εμπειρία του να χάνει δύο τέτοιες ευκαιρίες, ειδικά την μία μετά την άλλη και στις καθυστερήσεις! Ο Χάβος περίμενε πολύ περισσότερα από αυτόν, αλλά δεν του βγήκε καθόλου το παιχνίδι.

Στο ύψος του. Μπεν. Πολύ κινητικός, αν και η Βέροια δεν έπαιξε επίθεση, έφυγε πολλές φορές στην κόντρα και πέρασαν από τα πόδια του όλες οι φάσεις των φιλοξενούμενων. Πολύ καλός και ο Ανέν, ο οποίος σέρβιρε δύο φορές στον Καμαρά έτοιμα γκολ!

Η γκάφα. Ανήκει σε όλη την ομάδα του Παναιτωλικό, που και στα δύο ημίχρονα μπήκε σβηστά και άργησε να πιέσει, κάτι που του στοίχισε τους δύο βαθμούς.

Το στραγάλι. Κανένα πρόβλημα από την διαιτησία του Θάνου και των βοηθών του, χωρίς το μεγάλο λάθος, πέρασαν απαρατήρητοι.

Το ταμείο του gazzetta: Η Βέροια πήρε ένα πολύτιμο βαθμό, αφού εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την νωθρή εικόνα που παρουσίασε ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναιτωλικός. Τα «καναρίνια» δεν είχαν κίνητρο και παρά τις φωνές του Χάβου, οι παίκτες δεν έβγαλαν πάθος στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν ιδιαίτερα. Θα μπορούσαν, βέβαια, να πάρουν ακόμα και έτσι την νίκη, όμως ο Καμαρά στις καθυστερήσεις έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα