Μέσα ο Πέτριτς, έξω Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος με Καλλονή

Νίκος Μαρούδας
Μέσα ο Πέτριτς, έξω Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος με Καλλονή

bet365

Με τον Μλάντεν Πέτριτς στην αποστολή θα παραταχθεί κόντρα στην Καλλονή ο Παναθηναϊκός. Ξεκουράζει Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο ο Αναστασίου...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Καλλονή, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τον Μλάντεν Πέτριτς να γυμνάζεται κανονικά και να τον παίρνει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Μαζί με τον Πέτριτς για δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από αυτό με τον ΠΑΣ και ο νεαρός Γιαννιτσάνης.

Από την άλλη, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αποφάσισε να δώσει ανάσες σε δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί αρκετά την φετινή σεζόν και χρειάζονται ξεκούραση. Ο λόγος για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και τον Νάνο, που έμειναν εκτός αποστολής ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, με τον δεύτερο μάλιστα να απουσιάζει από την αποστολή για πρώτη φορά από την μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής είναι επίσης και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος κόντρα στην Καλλονή θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Σε ότι αφορά την τελευταία προπόνηση στο Κορωπί, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, κυκλοφορία, δίτερμα και τελειώματα. Ατομικά γυμνάστηκαν Λαγός και Μπαϊράμι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Γιαννιτσάνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα