Αθώος ο Αναστασίου για τους... σκοπευτές

Αθώος ο Αναστασίου για τους... σκοπευτές

Αθώος ο Αναστασίου για τους... σκοπευτές

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τους... ελεύθερους σκοπευτές από την Ουκρανία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο ήταν εκνευρισμένος με τον διαιτητή Δελφάκη και στις δηλώσεις του ανέφερε πως υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές και οι παίκτες της κρητικής ομάδας έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη, όμως, ο Αναστασίου αθωώθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

* Κηρύσσει αθώους την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπονητή Ι. Αναστασίου (δηλώσεις μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εργοτέλης στις 23/2/2014)".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα