«Λάθος που θα το διορθώσουμε η ήττα με ΟΦΗ»

«Λάθος που θα το διορθώσουμε η ήττα με ΟΦΗ»

Gazzetta team
«Λάθος που θα το διορθώσουμε η ήττα με ΟΦΗ»

bet365

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ, αναλύοντας τα αίτια της ήττας στο Ηράκλειο.

Ο Σουηδός στράικερ δεν... κρύφτηκε αναφορικά με την ήττα από τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως η ομάδα του έκανε πολύ κακή εμφάνιση στο «Γεντί Κουλέ», παρ' όλα αυτά δείχνει να πιστεύει στην ανατροπή του σκηνικού, αρκεί όμως να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στον επαναληπτικό το Τριφύλλι.

«Η αλήθεια είναι πως κάναμε πολύ κακό παιχνίδι στην Κρήτη και δεν έχουμε δικαιολογία γι' αυτό. Όλοι μας βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα και κάναμε σκ...α ματς», ανέφερε αρχικά στο «Goal» ο Μπεργκ και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν κάκιστο. Ούτε ο ΟΦΗ έκανε κάτι... εντυπωσιακό και δεν μπορούμε να πούμε ότι έπαιξε καλύτερα από εμάς. Κάθε άλλο. Απλώς ήταν πολύ πιο τυχερός γιατί στην πρώτη καλή στιγμή που είχε στο ματς σημείωσε γκολ».

Σχετικά με τους λόγους της κακής εικόνας του Παναθηναϊκού είπε πως: «Πρώτα απ' όλα φταίμε εμείς. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου κάναμε πολλά λάθη και συνεχείς μακρινές μπαλιές, ήταν κάτι πολύ... μακριά απ' αυτό που μπορούμε να βγάλουμε ως ομάδα στο γήπεδο».

Για τη ρεβάνς ο φορ του Τριφυλλιού σημείωσε ότι: «Σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτα, απ' τη στιγμή μάλιστα που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο “σπίτι” μας. Εκεί θα είναι όλα διαφορετικά και θα έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε την πρόκριση ξανά στα δικά μας πόδια. Ωστόσο πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ καλύτερα και να μην αφήσουμε τον ΟΦΗ να κάνει την παραμικρή ευκαιρία. Πρέπει να τον βάλουμε μέσα στην περιοχή του απ' την αρχή και να τον πιέσουμε μέχρι τέλους για να βάλουμε τα γκολ που θέλουμε και να προκριθούμε».

Συνεχίζοντας ο 27χρονος στράικερ επισήμανε πως: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Η ήττα που κάναμε στην Κρήτη ήταν ένα λάθος που θα το διορθώσουμε στο γήπεδό μας, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Μας δίνει άλλη δυναμική η Λεωφόρος και νομίζω ότι αν πιάσουμε τα στάνταρ απόδοσής που μπορούμε, έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες για να πάμε στον τελικό. Πριν από τη ρεβάνς ωστόσο προηγούνται άλλα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και μέχρι τότε το μυαλό μας πρέπει να είναι εκεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στη Σούπερ Λιγκ, για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στη 2η θέση και να μην ξεκινήσουμε τα πλέι οφ με μειονέκτημα στη βαθμολογία. Πάμε λοιπόν αγώνα με τον αγώνα, έχοντας στο μυαλό μας μόνο μία λέξη: τη “νίκη”»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα