«Θεέ μου βοήθεια»

Νίκος Τσιώκος
«Θεέ μου βοήθεια»

bet365

Με δύο ανακοινώσεις η Ξάνθη φωνάζει για την αποβολή του Κάλβο, την μόνο κίτρινη του Μπικέι και την λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Βασιλακάκη ζητώντας βοήθεια απ' τον Θεό.

Με δέκα παίκτες αγωνίζεται από το 5' του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο η Ξάνθη. Ο Κάρλος Κάλβο χτύπησε εκτός φάσης τον Μύγα, είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο, κάτι που έφερε και την πρώτη αντίδραση των ακριτών, που έβγαλαν αμέσως ανακοίνωση. Σε αυτή ζητούν βοήθεια απ' τον Θεό για ό,τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Θεέ μου, βοήθεια. Τι γίνεται στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο;», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Σκόντα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ακολούθησε και νέα ανακοίνωση, όπου κάνει λόγο για το χτύπημα του Μπικέι στον Βασιλακάκη και την τιμωρία του μόνο με κίτρινη, καθώς και τη λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Βασιλακάκη πριν από το γκολ του Παναιτωλικού. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ακριτικού συλλόγου αναρρωτιούνται αν είναι οι αποφάσεις των διαιτητών.

Αναλυτικά η δεύτερη ανακοίνωση

Εγκληματικό χτύπημα με το χέρι του Μπικέι στον παίκτη Βασιλακάκη, ως διά μαγείας τιμωρείται μόνο με κίτρινη κάρτα.

Το τίποτα του Κάλβο τιμωρήθηκε με κόκκινη.

Από καθαρή θέση βγαίνει ο Βασιλακάκης στην επίθεση και υποδεικνύεται off side για να μπει αμέσως μετά στην κόντρα το γκολ.

Ας μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου σε μία εύλογη ερώτηση μας: «Οι αποφάσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων που σφυρίζουν τον σημερινό αγώνα είναι δικές τους; Είναι των ιδίων; Ή άλλων κέντρων εξουσίας, αν αυτά υπάρχουν;».

Εμείς θα πιστέψουμε και θα σεβαστούμε ό,τι μας πουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα