«Δένει» και Γλύκο ο ΠΑΟΚ

«Δένει» και Γλύκο ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Δένει» και Γλύκο ο ΠΑΟΚ

bet365

Στον... δρόμο που χάραξε ο Στέφανος Αθανασιάδης βαδίζει και ο Παναγιώτης Γλυκός, με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές.

Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν έμπρακτα πως πιστεύουν στα δικά τους «παιδιά» και μετά τον Κλάους με τον οποίο έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου, αναμένεται να συμβεί το ίδιο σύμφωνα με τη «Live Sport» και με τον 28χρονο πορτιέρο, που κλείνει ήδη μία επταετία στην Τούμπα.

Ο Γλύκος άλλωστε κάνει μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος και η κλήση του στην Εθνική ομάδα, έχοντας βάλει υποψηφιότητα και για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Δικέφαλο. Οι αποδοχές του διεθνούς πορτιέρο φτάνουν στις 100 χιλ. ευρώ, πρόσθεση της «ασπρόμαυρης» διοίκησης ωστόσο είναι η άμεση υπογραφή ενός νέου συμβολαίου (λήγει το 2015 το υπάρχον) με αυξημένες απολαβές.

Στον ίδιο πάντως δρόμο αναμένεται να βαδίσουν κι άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως οι Κάτσε και Κίτσιου, που εφόσον συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, θα κληθούν επίσης του χρόνου για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα